Mosaicum din specialist på glasmosaik

Mosaicum är specialist på mosaik och glasmosaik i alla former och utföranden. Vi säljer fäst- och fogmassor till mosaik, kakel, klinker samt professionella verktyg för kakelsättning, murning och målning. Med över 20 års branscherfarenhet är vi den trygga leverantör du behöver för alla typer av mosaikarbeten, stora som små: från fondvägg till kök, badrum, spa eller pool. Från perfekta underlag till vackra levande ytor.

Svenskdesignad mosaik för proffs och hemmafixare

Vår glasmosaik är utvald/designad i Sverige och tillverkad i Spanien. Vi säljer glasmosaik till såväl branschproffs som händiga hemmafixare. Försäljning sker via vår webbshop till privatpersoner, företag och återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

För arkitekter, inredare eller beslutsfattare i byggprojekt, butiksinredning och liknande är vi en trygg leverantör av smarta, snygga lösningar i glasmosaik. Glasmosaik möjliggör både funktion och unik estetik. Materialet ger stora möjligheter till kreativa lösningar.

Vårt kontor ligger i Onsala, lager och kundtjänst finns i Uddevalla. Välkommen att höra av dig till oss vid frågor.


Råd och tips för montering av glasmosaik

Vi har allt du behöver för en lyckad montering av glasmosaik. Från att skapa ett perfekt underlag till rätt produkter för fäst- och fog – inklusive specialfog och epoxyfog för mer krävande miljöer som pool och badmiljöer. Dessutom har vi de verktyg som krävs för att göra jobbet.

På vår hemsida hittar du bra råd samt anvisning för monteringsteknik. Läs gärna på innan du sätter igång och se till att du har rätt verktyg hemma, så underlättar det ditt arbete. Allt du behöver finns att beställa på mosaicum.se.

Kontakta Mosaicum för specialistråd

Är du arkitekt, byggare eller fastighetsägare och vill montera mosaik på byggprojekt? Vi skickar varuprover, tar fram monteringsanvisningar och materialoffert, levererar mosaiken, all våtrumstätning, avjämning-, fäst- & fogmassor m.m.

Vår byggtekniska rådgivning tar fram monteringsanvisningar så Er simhall och pool blir rätt byggd. Du kan även få en offert på allt material som avjämning, vatten och våtrumstätning, fäst- och fogmassor samt mosaik.

Byggteknisk service erbjuds vid byggnation av badrum, bostäder, balkonger, badanläggning, pool, storkök, restaurang, kontor, butik och fasadbeklädnad etc. Du når vår byggtekniska rådgivning på direkttelefon 031-797 73 10 eller e-post support@mosaicum.se.

Tillagd i varukorgen