Maskeringstejp

Maskeringstejp underlättar renoveringsarbetet hemma och hjälper till att få ett snyggt och proffsigt resultat. För att få knivskarpa och raka linjer vid måleriarbete är den i princip ett måste Vi har . Att försöka få ett proffsigt resultat på frihand är nästintill omöjligt, så se till att alltid ha minst en rulle hemma som du kan plocka fram vid behov. Vi har alla olikamaskeringstejper, till alla andamål, för proffs och enklare hemarbete. Ett tips för att få snygga och raka linjer när du målar är att dra bort tejpen medan färgen fortfarande är blöt, då blir kanterna skarpa och fina.

Maskeringstejp Std 24

Längd 45m, Bredd 24mm

Maskeringstejp Precision 24

Längd 45m, Bredd 24mm

Maskeringstejp Std 36

Längd 45m, Bredd 36mm

Maskeringstejp Precision 36

Längd 45m, Bredd 36mm

Maskeringstejp Std 48

Längd 45m, Bredd 48mm

Maskeringstejp Tapet 24

Längd 45m, Bredd 24mm

Användningsområde för maskeringstejp

  Maskeringstejp Precision Tapet Ute
 Kvalite på linje ★★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★
 Silikon-/latexfog
 Inomhus
 Utomhus
 Tapet/ömtåliga underlag
 Regn & UV-tålig

= Använd    = Använd ej

Maskeringstejp till alla olika arbeten

Masking Pro tejp erbjuder bästa kvalitet / prisförhållande mellan bodybuilderband. Den är tillverkad i halvkrypt papper med en tjocklek av 110 mikron med ett lösningsmedelsbaserat gummihäftmedel som ger måttlig vidhäftningshållfasthet. Den har en termisk resistans på 60ºC, som indikeras för målning på bilar.

För traditionell maskeringar inomhus. Fungerar med lösning- och vattenbaserade färger. Den är lätt att ta bort och lämnar inga märken.

Precision - Högkvalitativ produkt som ger en exakt och rak linje med hög finish. Tillverkad med WASHI rispapper och akrylbaserat klister. Rekommenderas för dekoration och DIY både inomhus och utomhus. Avtagbar utan att lämna rester tills 8 veckor utomhus.120ºC 30min. Termisk resistans, Effektiv på känsliga ytor.

Blå tejp: Especial para trabajos en exteriores y náutica por su alta resistencia a los rayos UV. Ideal para aplicaciones con revestimientos exteriores y náutica.

Lila tejp: Special for delicate surfaces (stucco, high decoration) due to uses a low adhesion adhesive. This tape has a “water-repellent” treatment of the paper that make it easily removable without leaving traces or residues.

Maskeringstejp Våt 24

Längd 45m, Bredd 24mm

Maskeringstejp Ute 24

Längd 45m, Bredd 24mm

Maskeringstejp Ute 48

Längd 45m, Bredd 48mm